23 Φεβρουαρίου, 2024

«Τυφλώνουν» τους οδηγούς οι προβολείς του Δημοτικού Σταδίου Μήλου

Το έργο συντήρησης και αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Μήλου, είναι ένα έργο που δίνει νέο αέρα στον αθλητισμό του νησιού, ενώ παράλληλα  μπορούν πλέον να διοργανωθούν αγώνες μεγαλύτερης εμβέλειας.

Τα έργα που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, ήταν αναγκαίο να πραγματοποιηθούν πολλά χρόνια πριν, αλλά όπως πολύ σωστά αναφέρει και η γνωστή λαϊκή ρήση, «ποτέ δεν είναι αργά».

Όπως  συμβαίνει σε κάθε έργο υποδομής (και λογικό είναι μέχρι ένα βαθμό), έτσι κι εδώ υπάρχουν μερικές μικρές μεν, αλλά σημαντικές αστοχίες ας μου επιτραπεί η έκφραση.

Οι  νέοι προβολείς του Σταδίου μπορεί να φωτίζουν επαρκώς τον χώρο και να προσδίδουν αίγλη από τη μία, η γωνία όμως κάτω από την οποία ρίχνουν το δυνατό φως τους γίνεται πολύ ενοχλητικό και ίσως-ίσως επικίνδυνο, για τους οδηγούς που τυχαίνει να ανεβαίνουν προς τον οικισμό της Πλάκας.

Αυτό μάλιστα συμβαίνει μερικά μέτρα πριν τη στροφή που υπάρχει. Ο οδηγός του ανερχόμενου οχήματος, βρίσκεται αντιμέτωπος με το εκτυφλωτικό φως των προβολέων του γηπέδου, εκμηδενίζοντας την ορατότητα με ότι αυτό σημαίνει για την ασφαλή οδήγηση στο σημείο.

Πολύ πιθανόν να έχουν εντοπίσει οι αρμόδιοι φορείς το πρόβλημα, ελπίζομε μόνο να διορθωθεί σύντομα, πριν την περίοδο του Πάσχα που υπερδιπλασιάζονται τα οχήματα και η κίνηση στο νησί.

Για το   Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή