21 Απριλίου, 2026

Απρόοπτο με αγκυροβόλιο προκάλεσε αναστάτωση στα Πολλώνια

Η Μήλος βρέθηκε σε αναστάτωση όταν άγκυρα πλοίου προκάλεσε σοβαρό περιστατικό, οδηγώντας σε χάος στο λιμάνι και την άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Μήλου προέβησαν στη σύλληψη του κυβερνήτη ενός επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Π – Τ/Ρ) σκάφους ελληνικής σημαίας για παράβαση του άρθρου 273 Π.Κ. (Κοινώς επικίνδυνη βλάβη).

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε βλάβη στα υποθαλάσσια καλώδια παροχής ρεύματος από την εμπλοκή της άγκυρας του Ε/Π-Τ/Ρ στη θαλάσσια περιοχή «ΠΟΛΛΩΝΙΑ» της Μήλου. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία διαπίστωσαν την αγκυροβολία του σκάφους στην περιοχή.

Από το Λιμεναρχείο Μήλου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά του κυβερνήτη. Η προκληθείσα βλάβη αποκαταστάθηκε και επανήλθε η επανηλεκτροδότηση του νησιού. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

e-nautilia.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *