
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Πολλωνίων στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων και του περιβαλλοντικού προγράμματος που κάνουν πραγματοποίησαν την Πέμπτη 8-12-2022 στο φυτώριο της εταιρείας IMERYS στα Βούδια.
Περιηγήθηκαν στα μονοπάτια του φυτωρίου ,απόλαυσαν τα φυντάνια που καλλιεργούνται εκεί ,ενημερώθηκαν από τους ειδικούς για τον τρόπο που πολλαπλασιάζονται τα φυτά και φύτεψαν σποράκια αρωματικών φυτών ,που όταν μεγαλώσουν θα τα μεταφυτέψουν στο σχολικό θερμοκήπιο.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Σανούδο διευθυντή της IMERYS στη Μήλο, τον κ Γ.Πετράκη δασολόγο και την κυρία Κ.Γαρέζου γεωπόνο.





Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας η Μήλος posted on 21 Απριλίου, 2026
Μήλος : Τραυματισμός από κροτίδες – Συλλήψεις posted on 14 Απριλίου, 2026
Ακτοπλοΐα υπό πίεση: Περικοπές δρομολογίων στις Κυκλάδες και «ασφυξία» από το κόστος καυσίμων posted on 20 Απριλίου, 2026
Ο Δρόμος στου Παπικινού Αδάμαντα έχει την δική του .. “άθλια” ιστορία! (Photos) posted on 14 Απριλίου, 2026
Απρόοπτο με αγκυροβόλιο προκάλεσε αναστάτωση στα Πολλώνια posted on 21 Απριλίου, 2026





Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
