
“Χρονιά μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων” θα είναι το 2015 για τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) όπως ανακοίνωσε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του φορέα, Ανδρέας Ανδρεάδης, με την ευκαιρία συνέντευξης Τυπου του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην έκθεση Philoxenia.
Όπως εξήγησε, ο ΣΕΤΕ θα στηρίζει τις τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την παροχή τεχνογνωσίας, προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον αποδοτικότερο τρόπο τα κονδύλια του αναπτυξιακού νόμου και του ΕΣΠΑ, να αντλήσουν κεφάλαια από τις τράπεζες, αλλά και να βελτιώσουν το μείγμα μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν, με τη βοήθεια και της Marketing Greece.
Σύμφωνα, πάντως, με τους τουριστικούς παράγοντες οι οποίοι παρευρέθησαν στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia τα μηνύματα παραμένουν αισιόδοξα τόσο για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς, όσο και για την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, οι ίδιοι επισημαίνουν ότι η χώρα μας έχει πλέον ένα σαφώς πιο “αναβαθμισμένο προϊόν” όσον αφορά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που στην πλειονότητά τους έχουν αφήσει πίσω τις “κακές συνήθειες” του παρελθόντος.




Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
