7 Φεβρουαρίου, 2023

Στη Βουλή επιστολή Μηλιού για το χάος με το «Πρέβελης»

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, Νικόλαος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά στην Βουλή την επιστολή του Αλέξανδρου Μικέλη κατοίκου Μήλου σχετικά με την ακύρωση δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ «Πρέβελης» την 02.11.2014 από το Ηρακλειο για Ανάφη-Θήρα-Μήλο- Πειραιά.          

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κάτοικος Μήλου, Αλέξανδρος Μικέλης περιγράφει με αναλυτικό τρόπο την 25ωρη ταλαιπωρία του για το προγραμματισμένο ταξίδι του από τη Μήλο για το Ηράκλειο Κρήτης με το “Πρέβελης”.

Σύμφωνα με τον ίδιο έλαβε μήνυμα στο κινητό του από το πρακτορείο “ΑΙΓΑΙΟΝ” ότι το ταξίδι 02/11/2014 λόγω προβλήματος έγκρισης Υπουργείου, δεν θα πραγματοποιηθεί και ότι ο ίδιος έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο ίδιος στην ερώτηση γιατί εφόσον  το Υπουργείο δεν είχε εγκρίνει το δρομολόγιο της επιστροφής του πλοίου εξέδωσαν εισιτήρια πήρε την απάντηση “είχαν ελπίδες πως το ΥΝΑ θα ενέκρινε την αναχώρηση του πλοίου από τη Ρόδο”. “Δυστυχώς με τις ελπίδες δεν εκδίδει κανείς εισιτήρια” απάντησε ο κ. Μικέλης ο οποίος αναζητά ευθύνες για την ψυχική αλλά και οικονομική ταλαιπωρία που υπέστη εκείνος και η σύζυγός του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *