To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς Ομελέτα με κρεμμύδια

Ομελέτα με κρεμμύδια προτείνει Ο Βασίλης Παπικινός.

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα

6 αυγά

2 μέτρια προς μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες ψιλές

Λίγο ελαιόλαδο

1 κουταλιά μικρή κάπαρη

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Σε ένα τηγάνι φαρδύ σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο και κατόπιν προσθέτουμε τα αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει με ένα πιρούνι ή ένα αυγοδάρτη (σύρμα) ,και έχουμε αλατοπιπερώσει.Μαγειρεύουμε την ομελέτα για 2 περίπου λεπτά από τη μια πλευρά και κατόπιν γυρνάμε την ομελέτα για ακόμη 2 λεπτά μαγείρεμα από την άλλη πλευρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ