24 Ιουλίου, 2024

“Εικαστικό ταξίδι” από τους μαθητές του Γυμνασίου Μήλου

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η έκθεση του Γυμνασίου Μήλου : «Εικαστικό Ταξίδι» στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου.

Η έκθεση περιελάμβανε έργα της μαθητικής κοινότητας του νησιού μας: ζωγραφική, κολάζ, κατασκευές, κεραμική, καθώς και –για πρώτη φορά φέτος– video art. Επίσης παρουσιάστηκαν έργα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μήλου και ξεχωριστών φίλων και συναδέλφων δημιουργών, δηλαδή: ζωγραφική, φωτογραφία, κεραμική, χειροποίητο κόσμημα  και κατασκευές. Με τα έργα της τίμησε την έκθεσή μας και η Μ. Μπρόνουιν-Κάτρη, καταξιωμένη κεραμίστρια με σημαντικό εθελοντικό έργο στα σχολεία του νησιού μας.

 Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Ανάμεσα στο κοινό της έκθεσης δήλωσαν το «παρών» οι μικροί καλλιτέχνες, γονείς, συγγενείς και φίλοι τους, παράγοντες του νησιού, Έλληνες και ξένοι φιλότεχνοι.

Η κ.Σφακιανάκη, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Μήλου θέλουμε να ευχαριστήσουμε την «S & B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.» και τον κ.Μανούσο Καντσό. Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους και φίλους που εργάστηκαν για το στήσιμο τα έκθεσης, χωρίς την προθυμία των οποίων το εγχείρημα θα ήταν αδύνατο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ.Κώστα Πουλάκη, που ήταν πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια μας.

Ελπίζουμε η έκθεση αυτή να αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω καλλιτεχνική δραστηριότητα και αισθητική καλλιέργεια στο νησί μας.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους μαθητές μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή