4 Φεβρουαρίου, 2023

Ένας μήνας Milos Voice!

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την ημέρα που το MilosVoice.GR , άρχισε το τολμηρό και συνάμα γοητευτικό ταξίδι του στο διαδικτυακό ορίζοντα.

Σε αυτό το διάστημα το MilosVoice με υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα έδωσε το “στίγμα” της πορείας που ακολουθεί. Το MilosVoice, μέρα με τη μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών – αναγνωστών.

Μέσα σε αυτές τις πρώτες 30 ημέρες το MilosVoice κατέκτησε την θέση σε επισκεψημότητα και προηγείται των άλλων τριών sites του νησιού μας. Η ανταπόκριση των επισκεπτών αυξάνει τις δικές μας ευθύνες για καλύτερη ποιότητα, ισότιμη και αντικειμενική ενημέρωση των επισκεπτών.

Εσείς οι αναγνώστες είστε οι μοναδικοί κριτές της προσπάθειας μας .

Σύμφωνα με το alexa.com κορυφαίο site στην καταγραφή επισκεψημότητας sites ανά τον κόσμο το MilosVoice βρίσκεται ενδεικτικά σήμερα 20/6/2013 στη θέση 3,355 δημοφιλέστερου site στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα μηλέικα sites την ίδια μέρα βρίσκονται στις ακόλουθες θέσεις : info-cyclades.com 4,816 , miloslife.gr 5,158 , mileikanea.gr 8,793.

To MilosVoice προηγείται σε επισκεψημότητα και sites μεγαλύτερων νησιών όπως το naxos-news, tinianews και neasantorinis και βρίσκεται πολύ κοντά στο site της καθημερινής κυκλοφορίας των Κυκλάδων Κοινή Γνώμη.

MilosVoice

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *