22 Ιουλίου, 2024

“Άρωμα” από Μήλο στα καταστήματα Hondos Center Γλυφάδας και Κολωνακίου

Με σημείο αναφοράς την ομορφιά, ο Δήμος  Μήλου προσεγγίζει την ελληνική αγορά και εκατοντάδες χιλιάδες εν δυνάμει ταξιδιώτες, εν όψει της τρέχουσας θερινής σεζόν μέσα από πρωτότυπες δράσεις.

Σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων «Hondos Center», ο Δήμος Μήλου ανέλαβε να “ντύσει» τα καταστήματα του Κολωνακίου και της  Γλυφάδας, δύο από τα σημαντικότερα υποκαταστήματα του δικτύου στην Αθήνα, παρέχοντας τοπικά προϊόντα ενώ εντυπωσιακές εικόνες από το νησί κοσμούν επιλεγμένους χώρους. Για την ενίσχυση της δράσης εκφωνούνται πληροφοριακά μηνύματα για τον προορισμό εντός των καταστημάτων, διανέμεται προωθητικό υλικό και διενεργείται διαγωνισμός με ειδικό κουπόνι σε 78 καταστήματα του δικτύου «Hondos Center», σε όλη την Ελλάδα. Εξάλλου «άρωμα διακοπών» γέμισαν τα υποκαταστήματα με τα κεράσματα τοπικών εδεσμάτων και το χορευτικό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου από τον  Σύνδεσμο των Απανταχού Μηλιών «η Αγία Σοφία» και το χορευτικό «Τσέρκης» με χοροδιδάσκαλο την κυρία Κατερίνα Βήχου σε χορούς των Κυκλάδων.

«Αφετηρία της συνεργασίας μας με το κορυφαίο δίκτυο καταστημάτων HONDOS CENTER αποτελεί η εσωτερική και εξωτερική ομορφιά που, άλλωστε, ταυτίζεται  και με το σύμβολο του τόπου μας, την Αφροδίτη της Μήλου. Η πρωτότυπη αυτή δράση που διασφαλίστηκε  με την συμβολή της εταιρίας Συμβούλων του Δήμου MTC Group, στοχεύει στην ανάδειξη της Μήλου μέσα από διαφορετικούς αγωγούς δημοσιότητας, με πολύ χαμηλό κόστος» επισημαίνει ο Δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Η ενέργεια που θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα, πλαισιώνεται με προβολή σε social media για τη Μήλο και τα τοπικά προϊόντα καθώς και από διαφημιστική καμπάνια του Hondos Center στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Μελωδία», «Σκάι» και «Ράδιο1» Θεσσαλονίκης που μεταξύ άλλων αναδεικνύει την περιοχή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή