20 Απριλίου, 2026

Πρόλαβαν τα χειρότερα στην Φολέγανδρο.

Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στη Φολέγανδρο, στην Πλατεία της Χώρας. Ένα παλιό δέντρο πάνω στο οποίο στηρίζονταν μια βαριά μεγάλη πέργκολα καταστήματος και μια ξύλινη κολώνα έσπασε στο κάτω μέρος του κορμού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σωριαστούν στο έδαφος τόσο το δέντρο, όσο και η πέργκολα, αλλά και η ξύλινη κολόνα που με τη σειρά της έσπασε. Το περιστατικό συνέβη σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού και ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος δεν βρισκόταν κανείς εκεί, καθώς θα είχε καταπλακωθεί. Μάλιστα, ακριβώς κάτω από το δέντρο υπάρχει ένα παγκάκι που το καλοκαίρι πάντα έχει κόσμο.

«Πάλι καλά που είναι Μάιος και ευτυχώς που δεν ήταν κανείς εκεί. Αν ήταν Ιούλιος ή Αύγουστος, σίγουρα θα είχαμε πολλά θύματα», λένε κάτοικοι του νησιού.

Πηγή : cyclades24.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή