4 Φεβρουαρίου, 2023

Πολλαπλά οφέλη στη Μήλο από την κρουαζιέρα

Θετικός είναι ο απολογισμός της εταιρείας Louis Cruises για το 2014, ενώ οι προβλέψεις για την ερχόμενη χρονιά σκορπούν ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η εταιρεία στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλός της Κυριάκος Αναστασιάδης παρουσίασε την «CelestyalCruises» και το νέο λογότυπο που εντάσσεται στη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας.

Επίσης, o Διευθυντής Πωλήσεων Πυθαγόρας Νάγος κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς τόνισε ότι έκλεισε με άνοδο της τάξης του 28%, διακινώντας 117.361 επιβάτες από 140 εθνικότητες που επισκέφτηκαν τα ελληνικά λιμάνια με τα κρουαζιερόπλοια της LouisCruises.

Ανεφέρθη στη θετική ανταπόκριση της αγοράς στους νέους προορισμούς όπως η Μήλος και στο πρόγραμμα ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’, που σημείωσε υψηλές πληρότητες για τον Ιούλιο και Αύγουστο, δίνοντας την ευκαιρία σε 15.538 επιβάτες να επισκεφτούν ‘κρυμμένους θησαυρούς στο Αιγαίο.

Για το 2015 είπε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι θα είναι ακόμα καλύτερη χρονιά, αρκεί να συνεχίσει η ηρεμία και η πολιτική σταθερότητα στην περιοχή.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο Δήμαρχος της Σάμου Νίκος Αγγελόπουλος και ο Δήμαρχος της Ίου, Μιχάλης Πετρόπουλος οι οποίοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στη φετινή θετική εμπειρία τους από την κρουαζιέρα και στους χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο που είχαν τη δυνατότητα να τους επισκεφτούν.

Οφέλη από την κρουαζιέρα στη Μήλο

Ειδικά για τη Μήλο το 2015 υπολογίζεται ότι θα φθάσουν στο νησί 41 κρουαζιέρες. Οι επιβάτες -που προς το παρόν φθάνουν στο λιμάνι του Αδάμαντα με λέμβους (λάντζες) από το κρουαζιερόπλοιο- θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο για να θαυμάσουν από κοντά το αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου, το Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου το οποίο εξιστορεί μέσα από τα εκθέματά του τη γεωλογική ιδιαιτερότητα της Μήλου, την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας του 17ου αιώνα καθώς και το εκκλησιαστικό Μουσείο. Παράλληλα, με πούλμαν της εταιρείας οι επισκέπτες πηγαίνουν για μπάνιο, φαγητό και ξεκούραση στα Πολλώνια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν για λίγες ώρες και στην πρωτεύουσα του νησιού την Πλάκα.

Ειρήνη Θεοφανίδου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *