30 Ιανουαρίου, 2023

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κατακομβών Μήλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κατακομβών Μήλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο “ΚΟΡΑΛΙ” στο Π.Φάληρο.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Ελένη Χανιώτη ευχαρίστησε θερμά   όλους και όλες  που τιμήσαν με την παρουσία σας την   εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας του Συλλόγου  και ευχήθηκε  καλή χρονιά με υγεία σε όλους και σύντομα να συναντηθούμε και πάλι στις επερχόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου .
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον βουλευτή Κυκλάδων, κ. Βρούτση Ιωάννη για την παρουσία του, καθώς και τους κυρίους Ζούλια Φραγκίσκο, αντιδήμαρχο δήμου Μήλου, που αποδέχτηκε την πρόσκληση  και βρέθηκε στην εκδήλωση  εκπροσωπώντας το Δήμο Μήλου και τον  Φιλλίπου Γεώργιο, που είχε την ευγενή καλοσύνη να καλύψει το φωτογραφικά  γεγονός.
Τέλος  η πρόεδρος ευχαρίστησε τις  κυρίες Κουνανή Φραγκίσκα, πρόεδρο της αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου και την  Τούρλου Φλώρα πρόεδρο της ΕΦΑ, για την τιμή που   έκαναν και βρέθηκαν στην κοπή της πίτας , καθώς και το  προσωπικό και τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου “ΚΟΡΑΛΙ” για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία .
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *