23 Φεβρουαρίου, 2024

Νέα καλλιτεχνική παρουσία από τη Μήλο

Στον καλλιτεχνικό χώρο, μία νέα παρουσία αναδύεται κι αρχίζει να φωτίζει και να κάνει γνωστό τον τόπο που γεννήθηκε.

Η Μήλος, γίνεται γνωστή με μια ακόμη καλλιτεχνική παρουσία στον χώρο του θεάτρου αυτή τη φορά, καθώς η ηθοποιός Κατερίνα Χιντηράκη ερμηνεύει ρόλους και ζωντανεύει χαρακτήρες που αγγίζουν τις ψυχές μικρών και μεγάλων καθώς με τον δικό της μοναδικό τρόπο ξεδιπλώνει κάθε πτυχή του ρόλου της.

Η Κατερίνα Χιντηράκη, η γλυκιά μας Κατερίνα, γεννήθηκε στη Μήλο και τελείωσε την Ανωτάτη Δραματική Σχολή στην Αθήνα. Επιπλέον, είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού, με την οποία συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus χορού στην Αγγλία. Από τα μαθητικά της χρόνια την ενθουσίαζε ο σκληρός κόσμος του θεάτρου και όταν έφτασε η στιγμή έκανε πραγματικότητα το όνειρό της.

Αυτή τη στιγμή η Κατερίνα Χιντηράκη, παίζει σε δύο θεατρικά έργα. Το ένα είναι μια κωμωδία καταστάσεων με τίτλο «Αναδρομή γάμου» στο θέατρο «Αλκμήνη» στην Αθήνα κάθε Πέμπτη στις 21:00.

Συμμετέχουν τέσσερις ηθοποιοί, τέσσερις ήρωες, οι οποίοι μπλέκουν σε όνειρα, ανασφάλειες και φιλοδοξίες, σε ένα ψυχοθεραπευτικό παραλήρημα. Θα καταφέρουν να βγουν απ’ αυτό αλώβητοι;

Το δεύτερο, είναι ένα παιδικό που  με τίτλο «Η διάσωση του πλανήτη- Γάτα & Ποντίκι» και παίζεται κάθε Κυριακή στις 11:00, στο θέατρο «Αυλαία» στον Πειραιά. Είναι ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρούς και για μεγάλους, με επίκαιρα μηνύματα γύρω από την κλιματική αλλαγή.

Για το Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή