Βοριάδες έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι ισχυροί ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, φθάνοντας σύμφωνα με την ΕΜΥ κατά τόπους τα 9 μποφόρ, αναγκάζουν τα πλοία να δέσουν στα λιμάνια.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες,Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που έχουν προκληθεί εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων