21 Απριλίου, 2026

Ευχαριστήρια επιστολή από τον διευθυντή Γενικού Λυκείου Μήλου

Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μήλου.

Περάσαμε μαζί τρία δραματικά χρόνια και χάρη στη συμπαράστασή σας κατορθώσαμε να στηρίξουμε τους μαθητές μας, ώστε να διαχειριστούν το άγχος της μεταστέγασης και της πανδημίας. Μας στηρίξατε με κάθε τρόπο, οποτεδήποτε σας ζητήθηκε.

Στην πίεση αυτών των ετών, η δική σας βοήθεια υπήρξε καθοριστική, ώστε να μη λείψει το γέλιο από τα χείλη των παιδιών σας! Να τα χαίρεστε και πάντα να καμαρώνετε για αυτά!

Τέλος, εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. Η συμπαράστασή τους είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε την δική μας αποστολή!

Με ευγνωμοσύνη

Ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ Μήλου

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *