21 Ιουλίου, 2024

Δημοτικές εκλογές: Ο Αβέρκης Γαϊτανής στηρίζει τον Μανώλη Μικέλη

Φίλες και Φίλοι

Καθημερινά πλέον γίνομαι αποδέκτης ερωτήσεων σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη στάση που πρόκειται να τηρήσω σ΄ αυτές.
Οι σκέψεις που ακολουθούν , νομίζω ότι θα λύσουν τις απορίες των περισσότερων.
Παρακολουθώντας τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, θεωρώ θετικό το γεγονός πως έχουν την πρόθεση να ασχοληθούν με αυτές νέα πρόσωπα, γεγονός που εμπλουτίζει την ομάδα εκείνων που θα εμπλακούν  στα κοινά τα επόμενα πολλά χρόνια.

Τα πρόσωπα αυτά, και ιδιαίτερα τα νέα σε ηλικία πρέπει να έχουν την ευκαιρία της ενασχόλησης σήμερα, ώστε σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που θα αποκτήσουν, να υπηρετήσουν με συνέπεια, διάρκεια και αποτελεσματικότητα στο μέλλον.

Από τις μέχρι σήμερα γνωστές υποψηφιότητες για τη θέση του δημάρχου, προσωπικά ξεχωρίζω αυτή του σημερινού κ. Μικέλη, καθώς κατάφερε να διαχειριστεί με σχετική επάρκεια μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ενώ παράλληλα έδωσε λύσεις σε πολλά από τα χρονίζοντα προβλήματα του νησιού μας, που επί μακρόν δεν είχαν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Θέματα όπως αυτά του νέου χωροταξικού σχεδιασμού, της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού, των δικτύων αποχέτευσης του Αδάμαντα, της κατασκευής του χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων,  της κατασκευής δεκάδων χιλιομέτρων οδικού δικτύου, της αναμόρφωσης σχολικών, αθλητικών και κοινόχρηστων χώρων, και πολλά άλλα, ποτέ άλλοτε δεν σημείωσαν τέτοια μεγάλη πρόοδο όπως τελευταία.
Τα παραπάνω με οδηγούν στην ανεπιφύλακτη διαπίστωση ότι ο καλύτερος νέος δήμαρχος για τον τόπο μας, θα είναι ένας καλύτερος ………. Μανόλης.

Για το λόγο αυτό τάσσομαι υπέρ της υποψηφιότητας του, και διατίθεμαι να προσφέρω σε ότι χρειαστεί για να επιτευχθούν ακόμα περισσότεροι στόχοι στο μέλλον.
Αναφορικά με τυχόν δική μου υποψηφιότητά , σκοπεύω να εξαντλήσω κάθε χρονικό περιθώριο, ώστε να είμαι απόλυτα σίγουρος πως εκπληρούνται οι περισσότεροι τουλάχιστον  απαραίτητοι παράγοντες, που θα την αιτιολογήσουν.

Αβέρκης Γαϊτανής

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
  1. Λ. Παπαδάκη says:

    Πραγματικά δείξτε λίγο έλεος( όλοι εσείς που είτε είστε υποψήφιοι είτε καθοδηγειτε ποιους να ψηφισουμε). Μόνο φωτογραφίες από το λύκειο που δεν έχετε βάλει… έλεος… δυσκολευόμαστε να σας αναγνωρίσουμε και θα ψηφίσουμε κανεναν- καμία άλλο – άλλη. Φωτογραφίες 10-20 χρόνια πριν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή