22 Απριλίου, 2026

« Απλώνω Ευτυχία» από τα Δημοτικά σχολεία Μήλου , Αδάμαντα και Πολλωνίων

Τα Δημοτικά Σχολεία Αδάμαντα, Μήλου και Πολλωνίων, οργανώνουν την εθελοντική  δράση « Απλώνω Ευτυχία». Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν μπλουζάκια με θέμα την Ευτυχία και θα τα «απλώσουν» την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025:

τα Δ.Σ.  Αδάμαντα και Πολλωνίων 10.00 π.μ – 12.00 μ.μ   στην   κεντρική πλατεία Αδάμαντα     και το Δ.Σ Μήλου 9.00 π.μ -11.00 π.μ στην πλατεία  Αρχαιολογικού  Μουσείου.

Την ώρα της δράσης θα υπάρχει κουμπαράς ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της «Φλόγας»  Συλλόγου Γονέων παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια https://www.floga.org.gr/.

Επίσης, την ώρα εκείνη, στον Αδάμαντα θα γίνονται εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, σε συνεργασία με το κέντρο Υγείας Μήλου  και τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» -Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Συνδιοργάνωση: Σύλλογοι γονέων των Δ.Σ. Αδάμαντα Μήλου Πολλωνίων, Κέντρο Υγείας

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Μήλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *