To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς γαύρο φιλέτο τηγανιά

Ο Βασίλης Παπικινός προτείνει γαύρο φιλέτο τηγανιά

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό φιλέτο γαύρου

1 κιλό κρεμμύδια ροδέλες

2 φλιτζάνια ηλιέλαιο

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουταλιά μπελτές

1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλευρώνουμε το φιλέτο γαύρου και το τηγανίζουμε στο ηλιέλαιο (πρέπει να είναι καυτό το λάδι) για 2 λεπτά,με μια τρυπητή κουτάλα το αφαιρούμε από το τηγάνι ενώ ταυτόχρονα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι ροδέλες για 4 -5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και κατόπιν προσθέτουμε το φιλέτο του γαύρου και τον μπελτέ , ανακατεύουμε απαλά και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, προσθέτοντας ταυτόχρονα το αλάτι και το πιπέρι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ