15 Απριλίου, 2026

Τίτλοι τέλους για την “Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο”

Απόψε στις 20:30 ο Νίκος Συρμαλένιος μιλάει στην καφετέρια Γιάγκος στον Αδάμαντα για την σημασία των Ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Το ζήτημα όμως που ανακύπτει μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής στον δήμο Μήλου ,είναι κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ριζοσπαστική Συσπείρωση Μήλου θα παραμείνουν υπαρκτοί οργανισμοί .

Ο επικεφαλής της «ΡΣ» υπέβαλλε οριστική παραίτηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Συρμαλένιο, αμέσως μετά την εκλογική αποτυχία. Παραίτηση έχει υποβάλλει και προ των εκλογών και ο κ. Ηλίας Ιωακείμογλου μετά από μια σκληρή αντιπαράθεση που είχε με το στέλεχος της «ΡΣ» Μανώλη Μικέλη.

Είναι φανερό ότι στο χώρο της κεντροαριστεράς Μήλου έχουν επέλθει σοβαρότατα προβλήματα. Στην αποψινή ομιλία είναι αμφίβολο αν θα παραστούν τόσο ο κ. Καβαλιέρος όσο και ο κ. Ιωακείμογλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή