20 Απριλίου, 2026

Συζήτηση με θέμα την εκκλησία στον Μορφωτικό Σύλλογο Μήλου

Επιτυχημένη η ομιλία που πραγματοποιήθηκε απόψε στον Μορφωτικό Σύλλογο, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μητροφάνη Αγαπίδη εφημέριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αδάμαντα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Επίσης στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε διαλογική συζήτηση, με πολλά ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους.

Ο Πανοσιολογιώτατος, ανέλυσε  με πολύ απλά λόγια στον κόσμο το θέμα της συζήτησης, που ήταν «Εκκλησία η Πύλη της σωτηρίας, προσεγγίσεις στο Μυστήριο της Εκκλησίας», καθώς επίσης, και τις απαντήσεις στα ερωτήματα.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος, θα συνεχίσει τις προσπάθειες του σε θέματα που αφορούν την πνευματική αναζήτηση και ανάταση των συμπατριωτών μας.

Ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι στην αποψινή ομιλία, παρευρέθηκαν άτομα κάθε ηλικίας με οφθαλμοφανή υπεροχή των νέων.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Θ. Παναγιώτου                                  Αγγ. Δαγιέλλη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή