
Μετά από πρόσκληση των μελών του νυν Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στη Στέγη του Συνδέσμου μας συνάντηση με τους διατελέσαντες Προέδρους από το 1978, που μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα. Η εν λόγω συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και η ανταλλαγή απόψεων εξαιρετικά ωφέλιμη για το μέλλον του Συνδέσμου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν διά ζώσης οι κ.κ. Αλέκος Ιωαν. Βεντούρης, Γεώργιος Δημ. Βορδώνης (της Μαμής), Γεώργιος Δημ. Βεντούρης (Γιωργηλάς) και Κλέαρχος Γεωρ. Κορομηλάς. Με τηλεδιάσκεψη ο κος Ιωάννης Ελ. Βεντούρης (Αγγελής).
Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά για τον χρόνο τους και κυρίως για τη στήριξή τους στη συνολική προσπάθεια για τη συνέχιση του έργου του Συνδέσμου μας.
Κυριακή 25 Μαΐου 2025
“ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ”
Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς δεν επετεύχθη η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία των μελών. Συνεπώς, θα επαναληφθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου 2025 στις 11:00 π.μ. στη Στέγη με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Για το ΔΣ του Σύνδεσμο των Απανταχού Κιμωλίων ”Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ”
| Ο Πρόεδρος | Η Γενική Γραμματέας |
| Κωνσταντίνος Ιωαν. Βεντούρης | Ειρήνη-Μαρία Ματ. Μουστάκα |

Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
