24 Ιουλίου, 2024

“Φιλί ζωής” οι δωρεές για το Νοσοκομείο της Σύρου.

Μια παράμετρος που κρατά ακόμη όρθια στο ιστό τη σημαία του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, είναι οι δωρεές από ιδρύματα, συλλόγους και πολίτες.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του τεχνολογικού επιστημονικού  εξοπλισμού  και των  παρεχόμενων  υπηρεσιών υγείας ,η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου έχει προγραμματίσει την αντικατάσταση των μηχανημάτων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού δ/ντη Νίκου Τρίτζαλη, στον προγραμματισμό αυτό σημαντικό ρόλο εκτός των ιδίων εσόδων, διαδραματίζουν  ιδρύματα, σύλλογοι, ιδιώτες και η συμμετοχή του Νοσοκομείου στο ΕΣΠΑ. Έτσι, όπως έκανε γνωστό ο κ. Τρίτζαλης, την περίοδο αυτή έγινε η  εγκατάσταση  και λειτουργία  7 μηχανημάτων στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, τα 5 από τα οποία προήλθαν από δωρεές.

«Θέλουμε  και δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους δωρητές και να προσκαλέσουμε και άλλους συλλόγους, ιδιώτες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναβάθμισης του επιστημονικού εξοπλισμού και σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου, ώστε  όλοι μαζί να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο φροντίδας υγείας που παρέχει το ΓΝ Σύρου», αναφέρει η ανακοίνωση.

πηγή : cyclades24.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή