
Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ επισκέφθηκε τη Μήλο το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.Το βράδυ, τέλεσε εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζεφυρίας, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι Κληρικοί της Μήλου.
Στη συνέχεια ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου για τους ιερείς του νησιού και ευχαρίστησε τον εφημέριο του Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου για την προετοιμασία της εκδήλωσης.
Παραβρέθηκαν η Έπαρχος Μήλου, ο αντιδήμαρχος Μήλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλάκας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζεφυρίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μήλου και πολλοί πιστοί, τηρούντων τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.
Ιερά Μητρόπολη Σύρου

Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
