21 Ιουλίου, 2024

Μήλος: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το φετινό καρναβάλι

Ο Δήμος Μήλου σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Καρναβαλιστών Μήλου (ΣΥ.ΚΑ.Μ.), διοργανώνουν τις εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού.

Ο ΣΥ.ΚΑ.Μ. στη σελίδα του στο Face Book, με πρόσκλησή του καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο φετινό καρναβάλι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Με την πρόταση «Φορέστε το πιο μεγάλο χαμόγελό σας και την καλύτερη διάθεση, κι ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα», ξεκινά η πρόσκληση του ΣΥ.ΚΑ.Μ., ξεσηκώνοντας ακόμη κι εκείνους που δεν είναι «εύκολοι» (επιτρέψτε μου την έκφραση), να δηλώσουν συμμετοχή στο καρναβάλι του 2023.

Το πλήρες κείμενο της ΣΥ.ΚΑ.Μ. έχει ως εξής :

 «Καρναβάλι 19/2/23…….

Φορέστε το ποιο μεγάλο χαμόγελο  σας την καλύτερη διάθεση και ελάτε να γίνουμε όλοι μια  παρέα…

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα είμαστε

Από 6//2/23

Και κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ  – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

στο βεστιάριο του ΣΥ.ΚΑ.Μ.. 18:00 – 20:00»

Ο ΣΥ.ΚΑ.Μ. κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια, οργανώνει το καρναβάλι Μήλου, διασκεδάζοντας τους κατοίκους τους νησιού, ενώνοντας τους ανθρώπους σε μια εκδήλωση που επιτρέπει στον καθένα να ξεχάσει την καθημερινότητά του, και να αφεθεί ελεύθερα στη στιγμή, μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες.

Παράλληλα, διατηρεί το έθιμο ζωντανό, με θέματα είτε από την καθημερινή ζωή του νησιού, είτε από την Ελληνική κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Δεν είναι βέβαια λίγες οι φορές, που οι καρναβαλιστές έχουν εμπνευστεί και από παγκόσμια πολιτικά γεγονότα.

Για το Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή