
Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήλου για προσάραξη ενός σκάφους σε αμμώδη αβαθή στην παραλία “ΑΧΙΒΑΔΟΛΙΜΝΗ“ της Μήλου. Αμέσως, στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, όπου εντόπισαν ένα επαγγελματικό-τουριστικό (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφος ελληνικής σημαίας να έχει προσαράξει στην ανωτέρω περιοχή.
Σύμφωνα με δήλωση του κυβερνήτη, το Ε/Π-Τ/Ρ παρασύρθηκε από τη θέση αγκυροβολίας του εντός του λιμένα Αδάμαντα Μήλου, λόγω θραύσης των κάβων του. Με την συνδρομή του αλιευτικού (A/K) ‘’ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ’’ Σ.Μ.210 που μετέβη στο σημείο, το ιστιοφόρο αποκολλήθηκε και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Αδάμαντα.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Λιμεναρχείο Μήλου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.





Μήλος : Τραυματισμός από κροτίδες – Συλλήψεις posted on 14 Απριλίου, 2026
Ο Δρόμος στου Παπικινού Αδάμαντα έχει την δική του .. “άθλια” ιστορία! (Photos) posted on 14 Απριλίου, 2026
Κυκλάδες: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους μέχρι λιποθυμίας (Video) posted on 14 Απριλίου, 2026
Ακτοπλοΐα υπό πίεση: Περικοπές δρομολογίων στις Κυκλάδες και «ασφυξία» από το κόστος καυσίμων posted on 20 Απριλίου, 2026
Ακαθάριστα οικόπεδα: Πότε λήγει η προθεσμία ενόψει αντιπυρικής περιόδου – Tα πρόστιμα που ισχύουν posted on 18 Απριλίου, 2026





Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
