7 Φεβρουαρίου, 2025

Μέσω Ρεθύμνου και Σαντορίνης τα δρομολόγια από Χανιά για Μήλο από τις 20 Αυγούστου

Αλλάζουν τα δρομολόγια της γραμμής από Χανιά για Μήλο – Δείτε πότε θα εκτελούνται.

Η αλλαγή θα ισχύσει έως τις 7 Σεπτεμβρίου

Για αλλαγή στο δρομολόγιο από τα Χανιά για τη Μήλο ενημερώθηκαν επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση στη Seajets.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει ότι η αλλαγή θα ισχύσει για περίοδο σχεδόν τριών εβδομάδων από τις 20 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου , διότι η εταιρεία ακύρωσε τα δρομολόγια Πειραιά -Μήλο -Χανιά κάθε Τρίτη και Σάββατο για όλη την περίοδο.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται σε τρία μέρη:

α) Μεταφορά με πούλμαν από τη Σούδα έξω από το πρακτορείο της εταιρείας στις 6:30 το πρωί στο Ρέθυμνο και επιβίβαση σε πλοίο

β) Από το Ρέθυμνο επιβίβαση στο Elite Jet στις 8:00 προς Σαντορίνη, αποβίβαση και επιβίβαση στο Speedrunner Jetστις 14:00 για τη Μήλο.

«Τα νέα εισιτήρια θα τα παραλάβετε από το εκδοτήριο μας. Ευχαριατουμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση Seajets» αναφέρεται στο μήνυμα προς τους επιβάτες.

γ) Κανονικά το ταξίδι διαρκεί περίπου τρεις ώρες, ενώ με την τροποποίηση του δρομολογίου θα διαρκεί πάνω από οκτώ ώρες.

Βέβαια η εταιρία δικαιούται να αλλάξει τα δρομολόγιά της, ενώ βλάβες ή απρόοπτα που μπορούν να επηρεάσουν το πρόγραμμα των δρομολογίων.

Τουρίστες που έχουν κάνει κράτηση ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα άμεσης ακύρωσης της κράτησης και επιστροφής των χρημάτων σε όποιον το επιθυμεί

 

protothema.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή