21 Ιουλίου, 2024

Με το ΜilosVoice στο καταφύγιο πολιτισμού και τέχνης στον Αδάμαντα της Μήλου

Εντυπωσιακό ήταν το πλήθος των επισκεπτών του καταφυγίου του Αδάμαντα που εγκαινιάστηκε χθές βράδυ. Mέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ντόπιοι και ξένοι τουρίστες περπάτησαν στις σήραγγες του καταφυγίου που είναι όμορφα φωτισμένες και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα επιβλητικό περιβάλλον.  Σε πρώτη φάση ο χώρος θα αξιοποιηθεί με την έκθεση έργων ζωγραφικής νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι πρόσφεραν ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για την δημιουργία του ιδιαίτερα φιλόξενου χώρου και τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο δήμαρχος Μήλου κ. Δαμουλάκης ενώ απένειμε ευχαριστίες στην κα. Τάνια Κολέτσιου, την κα. Ζαμπέτα Τούρλου, την Ένωση Φίλων Αδάμαντα (ΕΦΑ), τους συλλόγους και τα σωματία του νησιού που συνεισέφεραν για την δημιουργία του εντυπωσιακού αυτού χώρου.

Βέβαια ευχαριστίες θερμές υπήρξαν και προς την χορηγό εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο καταφύγιο θα εκθέσουν έργα τους το επόμενο διάστημα οι :

Ελένη Λύρα

Βασίλης Γεροδήμος

Νίκος Καναρέλης

Μαρία Μπουρίκα

Richard Schutz

Μπέτυ Ζέρβα

Γιάννης Σαββίδης

Λίνα Θεοδώρου

Αχιλλέας Κεντώνης

Αθανασία – Σούλα Βιδάλη

Κώστα Χριστόπουλος

Μαρία – Ανδρομάχη Χατζηνικολάου

Τίνα Κώτση

Μπάμπης Βενετόπουλος

Μάριος Ηλιάκης

Νίκος Ποδιάς

Ισιδώρα Πάσχου

Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ελένη Αγγέλου

Ξεχωριστή μνεία από πολλούς παράγοντες του δήμου έγινε για την γενναία συνεισφορά των δημοτικών υπαλλήλων που δούλεψαν με μεράκι για το όμορφο αυτό έργο. Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την ολόθερμη και αδιάκοπη προσπάθεια του αντιδήμαρχου Στέλιου Τσιριγωτάκη, ο οποίος ταυτίστηκε με το συγκεκριμένο έργο, ώστε πολλοί συμπολίτες χαριτολογώντας να ονομάζουν το καταφύγιο “Τσιριγωτάκης Project”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή