15 Απριλίου, 2026

Κώστας Μακρής : Η περιφέρεια ο σημαντικότερος θεσμός ενίσχυσης του δήμου

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές τις 18ης Μαΐου.

Συγχαίρω από καρδιάς την επανεκλογή του νυν Δημάρχου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη και υπόσχομαι την αμέριστη συμπαράσταση μου στην προσπάθεια του για την ανάπτυξη και ευημερία της Μήλου.

Θέλω απαραιτήτως να εξάρω τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν και οι τρεις δημοτικοί συνδυασμοί κατά την διάρκεια του προεκλογικού τους αγώνα, όπως και την σημαντική συμμέτοχη νεαρών υποψήφιων στους συνδυασμούς ,γεγονός ευχάριστο που υποδηλώνει την προσπάθεια όλων για την οριστική απαγκίστρωση από τα πολιτικά βαρίδια του παρελθόντος.

Σας προτρέπω όλους να προσέλθετε στα εκλογικά κέντρα και να ψηφίσετε στις επαναληπτικές εκλογές τις προσεχούς Κυριακής, και να εξασκήσετε το ύψιστο   δημοκρατικό σας δικαίωμα , ώστε να ενισχυθεί ο θεσμός της Περιφέρειας , εκλέγοντας με σύνεση και σκέψη εκείνον τον υποψήφιο που κατά την γνώμη σας θα εξυπηρέτηση καλύτερα τα συμφέροντα του τόπου σας .

Κλείνοντας , θα ήθελα να επισημάνω και   να σας ενημερώσω ξανά, ότι η Περιφέρεια είναι ίσως ο σημαντικότερος θεσμός ενίσχυσης του Δήμου, του επιχειρηματία , του αγρότη και του νέου που αγωνιά για το μέλλον του.

Φιλικά

Κωνσταντίνος Μακρής

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή