21 Ιουλίου, 2024

Η Μήλος εντυπωσίασε στην έκθεση NOSTOS EXPO 2017

Δυναμικό “παρών” έδωσε η Μήλος με τη συμμετοχή της στην 2η  Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS EXPO  2017:

«Ο Ελληνικός εναλλακτικός τουρισμός συναντά τη διεθνή αγορά», που έγινε στη Ναύπακτο το διάστημα από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017.

Στο περίπτερό της Μήλου που κέρδισε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον επιχειρηματιών, εκθετών, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, παρουσιάστηκε η ιστορία, ο πολιτισμός και οι ομορφιές του νησιού μας, στοιχεία που συνθέτουν το πλούσιο εναλλακτικό τουριστικό προϊόν του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης πραγματοποίησε συναντήσεις με  τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργο Τζιάλλα, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Καρίμαλη Χαράλαμπο, τις Πρέσβειρες της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και της Ουκρανίας κκ. Iveta Hricova και Νatalia Kosenko, τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κ. Βαρλαμίτη, την Προϊσταμένη του ΕΟΤ της Γαλλίας και φίλη κα Δήμητρα Βοζίκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Θ. Γκοτσόπουλος, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Επιχειρηματικού κόσμου.

Ο κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, πραγματοποίησε ομιλίες τόσο στο Συνέδριο «Τουρισμός 365, η συμβολή των Δήμων» όσο και στην Ημερίδα “12Μήνες Τουρισμός στην Ελλάδα: Δυνατότητες και Προοπτικές” με ξεχωριστή αναφορά στο Ιερό Νησί μας, τη Μήλο!

Ο Δήμαρχος Μήλου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο και τους Αντιδημάρχους, με ιδιαίτερη αναφορά στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής ΝΟSTOS EXPO κ. Γιάννη Σύψα για τη θερμή φιλοξενία. Πολλά συγχαρητήρια επίσης, σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση και στο εξαιρετικό αποτέλεσμα της έκθεσης.

Πολλές ευχαριστίες στο συνδημότη μας κ. Μιχάλη Κυρίτση για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εκπροσώπηση της Μήλου στην έκθεση, καθώς επίσης και σε όλους όσους αγκάλιασαν το νησί μας και υποστήριξαν την προσπάθεια Επαναπατρισμού του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου με τις υπογραφές τους.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή