19 Απριλίου, 2026

Η Αφροδίτη της Μήλου στα Εθνικά Καλλιστεία

Η ομορφιά έλαμψε και πάλι στην Αθήνα. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τις εντυπωσιακές νικήτριες του «Star and Mr GS Hellas 2018». Του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group Γιώργος Κούβαρης και πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου  στο Beach Club Restaurant «Mojito Bay», στο Λαγονήσι.

Όλοι περίμεναν με αγωνία τους νικητές, που θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους και θα  καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους αναγνωρισμένους  διαγωνισμούς ομορφιάς.

Με μότο «Η Αφροδίτη Ξύπνησε», στο πλαίσιο της πολιτιστικής εκστρατείας για την επιστροφή της Αφροδίτης της Μήλου , η Μαρία Ληνού ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης ο οποίος ήταν μεταξύ άλλων στην κριτική επιτροπή ,με την συζυγό του Γεωργία Κεφάλα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή