21 Ιουλίου, 2024

Ευχαριστίες στο περιφερειακό τμήμα χορού Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου

Ο Δήμαρχος Μήλου ευχαριστεί το περιφερειακό τμήμα Χορού Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, για την επιτυχή συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Παναγία την Πορτιανή στη Ζεφυρία. Η παράσταση τους με τους παραδοσιακούς χορούς του Αλμυρού εμπλούτισε και χρωμάτισε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στην ομάδα χορού του Βόλου, για την αδιάλειπτη και συστηματική  προσπάθεια τους να διαδώσουν και να διασώσουν τον λαϊκό πολιτισμό της επαρχίας Αλμυρού, σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί επίσης τον Πατέρα Μεθόδιο για την πρωτοβουλία του να καλέσει το περιφερειακό τμήμα Χορού Αλμυρού του Λυκείου Βόλου, τον Σύλλογο και τους κατοίκους της Ζεφυρίας και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Σας παραθέτουμε συνημμένα φωτογραφίες από την συμμετοχή της Ομάδας καθώς και τμήμα της επιστολής του Περιφερειακού τμήματος Χορού Αλμυρού του Λυκείου Βόλου:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παραστούμε  στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Πορτιανής στη Ζεφυρία και να βιώσουμε την εμπειρία του κυκλαδίτικου πανηγυριού, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των κατοίκων».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή