
Μια αξιόλογη παρουσίαση έγινε την Παρασκευή,25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου
και του Γενικού Λυκείου Μήλου, για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Θυμάτων των Τροχαίων Ατυχημάτων.
Στην πρόσκληση των δύο σχολείων ανταποκρίθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου με τρεις αξιωματικούς, τον Διοικητή Αστυνόμο κ.Μακρίδη, τον Υποδιοικητή Υπαστυνόμο κ.Παπάζογλου και τον Ανθυπαστυνόμο κ. Ταμβάκη.
Οι αξιωματικοί στην κατάμεστη αίθουσα, παρουσίασαν μπροστά στο σύνολο των μαθητών και των καθηγητών των Σχολείων, με χρήση πολυμέσων, τρία στοχευμένα θέματα σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια: την χρήση προστατευτικού κράνους, τη χρήση ζώνης ασφαλείας και την κατανάλωση αλκοόλ από οδηγούς οχημάτων.
Η αμείωτη προσοχή των μαθητών, τα υποβληθέντα ερωτήματα και ο διάλογος, επιβεβαίωσαν την επιτυχία της παρουσίασης, για την οποία η εκπαιδευτική κοινότητα του ΓΕ.Λ και του Γυμνασίου Μήλου ευχαριστούν θερμά τους τρεις αξιωματικούς του Α.Τ. Μήλου.





Μήλος : Τραυματισμός από κροτίδες – Συλλήψεις posted on 14 Απριλίου, 2026
Ο Δρόμος στου Παπικινού Αδάμαντα έχει την δική του .. “άθλια” ιστορία! (Photos) posted on 14 Απριλίου, 2026
Κυκλάδες: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους μέχρι λιποθυμίας (Video) posted on 14 Απριλίου, 2026
Ακτοπλοΐα υπό πίεση: Περικοπές δρομολογίων στις Κυκλάδες και «ασφυξία» από το κόστος καυσίμων posted on 20 Απριλίου, 2026
Ακαθάριστα οικόπεδα: Πότε λήγει η προθεσμία ενόψει αντιπυρικής περιόδου – Tα πρόστιμα που ισχύουν posted on 18 Απριλίου, 2026





Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
