28 Ιανουαρίου, 2023

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Μηλίων Πειραιά – Βραβεύτηκαν μαθητές

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», την Κυριακή Ιανουαρίου  στη λέσχη τους (οδός Αντιναύρχου Κων. Πανανά 20).

Την πίτα  ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Αγγελιδάκης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη   .κ. Δωροθέου Β’ με ψάλτη τον Μιχάλη Ευριπίδη από Χαλκίδα ο οποίος μετά την ψαλμωδία μας τραγούδησε.

 Χαιρετισμούς και ευχές για καλή χρονιά απεύθυναν ο πατήρ Ιωάννης Αγγελιδάκης, η υφυπουργός  εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων  Δόμνα Μηχαηλίδου, οι βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας  ,Ιωάννης  Βρούτσης   Αικατερίνη Μονογυιού , Φίλιππος  Φόρτωμας και Νικόλαος  Συρμαλένιος  του ΣΥΡΙΖΑ, η αντιδήμαρχος Πειραιά Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου , η αντιδήμαρχος Καλλιθέας Άννα Γιαννάκου-Πάσχου, ο Διαμαντίδης Δημήτριος υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ (Β΄Πειραιά) ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ)  Αντώνης Κουζούπης,  η πρόεδρος  του Πανελληνίου Συλλόγου  «Οι ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ» Ελένη Χανιώτη και η πρόεδρος της ΄Ενωσης Καταπολιανών Αμοργού Άννα Γαβαλά.  . Όλοι  συνεχάρησαν   το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την όμορφη  και άψογη εκδήλωση.

Χαιρετισμούς και ευχές έστειλαν  ο αντιδήμαρχος Πειραιά Ιωάννης Μελάς και η πρώην αντιδήμαρχος Μήλου Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά ,οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατόρθωσαν να παραστούν.

Κατά την κοπή της πίτας το πρώτο φλουρί κέρδισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Ιωάννη Βρούτσης βουλευτής Κυκλάδων. το δεύτερο  η μικρή  Ελισσάβετ  Κολλινιάτη ( εγγονή του Φραγκίσκου Ράμφου)  και το τρίτο    η αντιδήμαρχος Πειραιά  Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου

Στην κοπή της πίτας δόθηκαν και τα καθιερωμένα από την οικογένεια των παιδιών του Θεοδώρου και Σοφίας Νίνου (Περκάρη) βραβεία και έπαινοι στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων Αθήνα και Πειραιά.

Το πρώτο βραβείο  αξίας τριακοσίων (300) ευρώ, δόθηκε στον Κωνσταντίνο Σπανό του Βασιλείου και της Μαρίας μαθητή του 8ου ημερήσιου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, με βαθμό άριστα δέκα εννέα και εννέα δέκατα (19 και 9/10).

Το δεύτερο βραβείο  αξίας διακοσίων (200) ευρώ, δόθηκε στην Πηνελόπη  Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθήτρια του 2ου ημερησίου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου, με βαθμό άριστα δέκα εννέα και επτά δέκατα (19 και 7/10).

Το τρίτο βραβείο αξίας εκατό (100) ευρώ, δόθηκε στην Ιωάννα-Μαρία Χατζή μαθήτρια του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά του Θεοδώρου και της Σοφίας με βαθμό άριστα δέκα εννέα και έξι δέκατα (19 και 6/10).

Ο πρώτος έπαινος  δόθηκε στον Σπανό Ιάσωνα  του Βασιλείου  και της Μαρίας, μαθητή  του 7ου ημερήσιου Γυμνασίου Αμαρουσίου, με βαθμό δέκα εννέα και έξι δέκατα πέμπτα(19 και 6/15).

Ο δεύτερος έπαινος δόθηκε στην Γραμματική Κορδατζή μαθήτρια του 7ου Γυμνασίου Κερατσινίου του Νικολάου και της Αθηνάς  με βαθμό άριστα δεκα εννέα και τρία δέκατα πέμπτα  (19 και 3/15).

Ο τρίτος έπαινος  δόθηκε στον Χατζή Εμμανουήλ  του Θεοδώρου και της Σοφίας, μαθητή του Ζαννείου Προτύπου Γενικού Λυκείου Πειραιά, με βαθμό δέκα εννέα

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων  και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου Εμμανουήλ Νίνος, ο οποίος παρέδωσε και τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές  .

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Βαμβακάρη (Γλαρονήσια) για τη χορηγία του για τα μηλέικα  πιταράκια .

Τέλος ευχαριστούμε όλους και όλες,  φίλους του Συνδέσμου , που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην κοπή της πίτας μας και τους ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ                                                    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *