30 Ιανουαρίου, 2023

Έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα το Κ.Α.Π.Η. Μήλου

Με μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Μήλου πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 11 Ιανουάριου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α. Αρχιερατικός επίτροπος Μήλου Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Σώρρος που μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Σύρου και Μήλου κ. Δωρόθεου Β’.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μωραίτης και η Έπαρχος Μήλου κυρία Έλλη Χωριανοπούλου απηύφθηναν εγκάρδιες ευχές στους παρευρισκόμενους για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα , βίντεο με την ιστορία της πρωτοχρονιάς και του έθιμου της βασιλόπιτας , ταινία μικρού μήκους για τη σωστή χρήση των φαρμάκων και ένα βίντεο κλιπ φωτογραφιών από εκδηλώσεις και δράσεις του Κ.Α.Π.Η σε βάθος χρόνου δεκαετίας που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στα ηλικιωμένα μέλη που το παρακολούθησαν. Το φλουρί κέρδισε η κα. Μαριγούλα Μαρκαντώνη που ήταν προσφορά από το κατάστημα “Καλημέρα”.

ΦΩΤΟ : Δήμος Μήλου

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *