
Tη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2018 – 2019 και για 6η συνεχή χρονιά, η ΑEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας και υλοποιεί το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013 – 2014.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.
Ειδικότερα, για τη νέα χρονιά, επιπλέον 250 πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR, 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους. Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή αφορά σε 50 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: (Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος*, Σάμος*, Καλαμάτα*, Καστελόριζο**) και σε 200 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.
*Αφορά σε δρομολόγιο προς και από Θεσσαλονίκη
**Μέσω συνδεδεμένου δρομολογίου: Καστελόριζο μέσω Ρόδου




Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
