23 Μαΐου, 2024

Δωρεάν ανοιχτά δοκιμαστικά μαθήματα στη “Μουσική σχολή Μήλου”

Η Μουσική Σχολή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μηλιών Τέχνες» θέλοντας και φέτος να δώσει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με τη μουσική, διοργανώνει ανοιχτά δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στο χώρο της Μουσικής Σχολής.

Την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσουν το μαθημά τους ο καθηγητής Βιολιού Σπύρος Κοντολούρης και η δασκάλα παραδοσιακών Κρουστών Ελπίδα Μουντσάκη.

Για τη συμμετοχή σας σ’ αυτή τη διοργάνωση παρέχονται οδηγίες από τους αρμόδιους καθηγητές ως ακολούθως:

Σε αλλοτινές εποχές κάθε γλέντι στις Κυκλάδες ήταν συνδεδεμένο με την παρουσία οργάνων. Βιολί ,Λαούτο,Τσαμπούνα &Τουμπί… Κάποια όργανα έχουν χαθεί μαζί με μουσικές και στίχους… Και μερικά καλά κρατούν και συνεχίζουν το δρόμο της παράδοσης και του γλεντιού!

Σας κολούμε την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα στο χώρο της Μουσικής σχολής στην Πλάκα σε ένα ανοιχτό μάθημα-παρουσίαση του Βιολιού & των παραδοσιακών Κρουστών.

Ελάτε να ακούσετε και να γνωρίσετε από κοντά, χωρίς μικρόφωνα και ενισχυτές, το όργανο που είναι ο άρχοντας της μουσικής στα νησιά μας με τη συνοδεία από τουμπελέκι, μπεντίρ ή κουτάλια.

Ο δάσκαλος Βιολιού Σπύρος Κοντολούρης , η δασκάλα Παραδοσιακών Κρουστών Ελπίδα Μουντσάκη.

Για την καλύτερη οργάνωση αλλά και για να μην υπάρξει πρόβλημα στο χώρο, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παρουσίαση  να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 6973740155

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή