26 Ιανουαρίου, 2025

Διευκρίνιση για την εκλογή του Πέτρου Ηλιάκη

Αγαπητοί Συμπολίτες της Περιφερειακής ενότητας Μήλου,

 

Για την άρση παρεξηγήσεων, επισημαίνω ότι, αναγράφηκε πως έχω ήδη εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος από τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Θα ισχύσει μόνο και εφ όσον αναδειχθεί από την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου, πρώτος ο Συνδυασμός ¨ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ¨ του Γιάννη Μαχαιρίδη (στον οποίο είμαι πρώτος σε σταυρούς).

Η Περιφερειακή Ενότητα Μήλου, έχει πλέον μόνο ΜΙΑ έδρα, την οποία θα κατοχυρώσει ο Συνδυασμός που θα κερδίσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, την 25η Μαΐου.

Σας απευθύνω ξανά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου

και ΖΗΤΩ και πάλι την υποστήριξη σας στον Συνδυασμό που συμμετέχω, αφού ακόμα το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί.

 

Μήλος, 24-05-2014

Φιλικά

ΠΕΤΡΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Μήλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή