24 Φεβρουαρίου, 2024

Αθλητές της Μήλου σε αγώνες στίβου σε Παλλήνη, Ναύπλιο, Καλλιθέα και Χαλκίδα.

Νεαροί αθλητές μας θα εκπροσωπήσουν τον μηλέικο στίβο σε σημαντικούς αγώνες στίβου σε 4 πόλεις της Ελλάδος το Σαββατοκύριακο 25-26/5/2013.

Την αγωνιστική θα ανοίξει η  13χρονη αθλήτρια του Περικλή Καβαλιέρου Χριστίνα Δάμη  το Σάββατο  στις 15,30 στην ημερίδα αλμάτων στην Καλλιθέα. Η Δάμη θα αγωνισθεί στο άλμα σε μήκος ΠΚ Β΄ και στα 60μ ΠΚ Β΄.

Λίγη ώρα αργότερα στο στάδιο Ναυπλίου θα αγωνισθεί η Μαρία Σαριδάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόπλων Δυνάμεων . Η Σαριδάκη  υπηρετεί στον Λιμεναρχείο Μήλου ανήκει στον «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ»  και γυμνάζετε στην Μήλο με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Παναγιώτη Μαρκιανίδη. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Σαριδάκη κατέκτησε την 1η θέση στο περσυνό στρατιωτικό πρωτάθλημα, ενώ πριν λίγες ημέρες κατετάγη επίσης 1η στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κρήτης.

Την Κυριακή στο στάδιο Παλλήνης στους αγώνες στίβου «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2013» θα αγωνισθούν η Δάμη Χριστίνα στο άλμα σε μήκος ΠΚ Β΄ και ο Καβαλιέρος Μάνος στα 1000μ ΠΠ Β΄ .

Λίγες ώρες αργότερα  οι παραπάνω αθλητές  μαζί με την Μαρία Καβαλιέρου θα αγωνισθούν  στην Χαλκίδα σε σημαντικούς αγώνες της πόλης με την ονομασία «ΒΡΑΙΜΑΚΕΙΑ 2013» . Η Χριστίνα Δάμη θα αγωνισθεί στα 80μ ΠΚ Β΄και στα 60μ με εμπόδια για να γίνει η πρώτη αθλήτρια από την Μήλο που αγωνίζεται  σε αγώνισμα εμποδίων.  Ο Μάνος Καβαλιέρος θα δοκιμάσει στο μήκος και στα 50μ  mini ΠΠ,  ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η  εμφάνιση της Μαρίας Καβαλιέρου στο μήκος mini ΠΚ με την συμμετοχή βάση επιδόσεων των καλύτερων   αθλητριών της κατηγορίας.  Η ίδια αθλήτρια θα αγωνισθεί και στο αγώνισμα των 50μ mini ΠΚ.

Οι παραπάνω νεαροί αθλητές ανήκουν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ γυμνάζονται στο στάδιο της Μήλου με τις οδηγίες του Περικλή Καβαλιέρου αλλά και με την υψηλή επίβλεψη των προγραμμάτων εκγύμνασης από τον Παναγιώτη Μαρκιανίδη, (συμμετοχή σε 4 Ολυμπιάδες κάτοχος Παγκόσμιων και Πανευρωπαικών τίτλων).

Να θυμίσουμε ότι η 13χρονη  Δάμη Χριστίνα κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά έχει κατακτήσει την 1η θέση στο μήκος  στην Λιβαδειά με επίδοση 4,75  και την 2η θέση μεταξύ 123 αθλητριών στον Πειραία στο αγώνισμα του Τριάθλου, Η 11χρονη Καβαλιέρου Μαρία έχει  επίδοση 4,32 στο μήκος mini ΠΚ με 1η θέση στο Σχηματάρι 2η στην Λιβαδειά  με επίδοση 4,26,  και ο Καβαλιέρος Μάνος  έχει καταταγεί  2 φορές 2ος στα 600μ mini ΠΠ   με επίδοση 2,05 στα 600μ  .

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή