27 Ιανουαρίου, 2023

Από τα νερά της Μήλου στη Σίφνο η θαλαμηγός του Μεξικανού ”Μr Coca Cola”

Το σκάφος FOREVER ONE (52,4 μέτρων μήκους) κατέπλευσε στο λιμάνι του Αδάμαντα το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου, πλαγιοδέτησε στον κεντρικό προβλήτα του λιμανιού , διανυκτέρευσε και απέπλευσε το επόμενο πρωί για τη Σίφνο.
Πάρα πολύς κόσμος έκανε τη βόλτα του στο λιμάνι του Αδάμαντα για να το θαυμάσει και να φωτογραφηθεί μπροστά του. Τα φλας άστραφταν συνεχώς μέχρι αργά τη νύχτα .

Όσοι βρέθηκαν και στη Σίφνο  εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα μιας υπερσύγχρονου θαλαμηγού, με κόκκινα και λευκά χρώματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού.

Η σύγχρονη θαλαμηγός Forever One ναυπήγησης 2014 και αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε αποπλεύσει από την Μήλο και βρέθηκε στα νερά της Σίφνου  ανήκει στον Μεξικανό Bruce Grossman. Τα ασυνήθιστα κόκκινα χρώματα παραπέμπουν στις… business του ιδιοκτήτη της με την Coca Cola.

Ο ίδιος μαζί με την αδελφή του Cynthia Grossman μοιράζονται μια περιουσία αξίας περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ως ιδιοκτήτες του Grupo Continental, εμφιαλωτή της Coca Cola και παρασκευαστή των χυμών Jugos del Valle. Το Grupo Continental είχε ιδρυθεί από τον πατέρας τους Burton Grossman.

Υπεύθυνο για την άφιξη και παραμονή στο νησί μας, το πρακτορείο τουρισμού Milos Travel Πειρουνάκης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *