
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το 1ο ΠΕ.ΚΕ.Σ Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, με τίτλο: “Φροντίζοντας τον εαυτό και τις σχέσεις μου… χτίζω Ασφάλεια… Προχωρώ… Σχεδιάζω… Ονειρεύομαι…”
Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση και την αφίσα του εργαστηρίου ενδυνάμωσης για τους εκπαιδευτικούς και παρακαλούμε θερμά για την προώθησή του.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης: http://thiseaskyklades.gr/?p=4696(link is external)
o Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το 1ο ΠΕ.ΚΕ.Σ Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, με τίτλο: “Φροντίζοντας τον εαυτό και τις σχέσεις μου… χτίζω Ασφάλεια… Προχωρώ… Σχεδιάζω… Ονειρεύομαι…”
Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση και την αφίσα του εργαστηρίου ενδυνάμωσης για τους εκπαιδευτικούς και παρακαλούμε θερμά για την προώθησή του.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης: http://thiseaskyklades.gr/?p=4696(link is external)





Μήλος : Τραυματισμός από κροτίδες – Συλλήψεις posted on 14 Απριλίου, 2026
Ακτοπλοΐα υπό πίεση: Περικοπές δρομολογίων στις Κυκλάδες και «ασφυξία» από το κόστος καυσίμων posted on 20 Απριλίου, 2026
Ο Δρόμος στου Παπικινού Αδάμαντα έχει την δική του .. “άθλια” ιστορία! (Photos) posted on 14 Απριλίου, 2026
Κυκλάδες: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους μέχρι λιποθυμίας (Video) posted on 14 Απριλίου, 2026
Ακαθάριστα οικόπεδα: Πότε λήγει η προθεσμία ενόψει αντιπυρικής περιόδου – Tα πρόστιμα που ισχύουν posted on 18 Απριλίου, 2026





Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
