13 Νοεμβρίου, 2025

To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς σπαγγέτι με μελιτζάνα ,μπελτέ και φέτα

Ο  Βασίλης Παπικινός σας προτείνει, σπαγγέτι με μελιτζάνα ,μπελτέ και φέτα

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο Σπαγγέτι No 6

2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε μικρά κυβάκια

1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουταλιά σούπας μπελτές

Λίγο πιπέρι

200 -250 γρ.φέτα τριμμένη

1 δοντάκι σκόρδο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και την μελιτζάνα (αν θέλουμε και σκόρδο το προσθέτουμε προς το τέλος) ,σβήνουμε με λίγο κόκκινο κρασί μαγειρεύουμε για 5′ σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ.Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ακόμη λεπτά και προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και τα σπαγγέτι τα οποία έχουμε βράσει σε ελαφρώς αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο βρασμού .Όπως όλα τα πιάτα με πάστα έτσι και αυτό σερβίρεται με την σάλτσα ενσωματωμένη και όχι από πάνω από την πάστα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή