3 Δεκεμβρίου, 2025

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εντατικής& Επείγουσας Θεραπείας ο διασώστης Μερκούρης Κυπραίος

Ως Προνοσοκομειακός Διασώστης, Νοσηλευτής και Εκπαιδευτής Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, θεωρώ αυτονόητη τη διαρκή συμμετοχή μου σε εκπαιδευτικές δράσεις υψηλού επιπέδου.

Η παρουσία μου στο συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής και Εντατικής Θεραπείας που πραγματοποιήθηκε  στις 26-29/11/2925 , στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών , συνέβαλε ουσιαστικά στην επικαιροποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων, απαραίτητων για την αποτελεσματική διαχείριση του επείγοντος περιστατικού.

Η συνεχής εξοικείωση με τις σύγχρονες πρακτικές και κατευθυντήριες οδηγίες ενισχύει την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την ποιότητα της παρεχόμενης φροντίδας, ιδιαίτερα στα νησιά, όπου οι χρόνοι διακομιδής έχουν διάρκεια. Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η ευθύνη που επωμίζεται ο Διασώστης κατά τη διακομιδή βαρέως πάσχοντα ασθενή ή τραυματία, μέχρι το νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής, καθίσταται ο μοναδικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο συμβάν και την οριστική νοσοκομειακή φροντίδα, καλούμενος να λάβει άμεσες και τεκμηριωμένες αποφάσεις, συχνά υπό ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες.

Με ιδιαίτερο σεβασμό προς τους ασθενείς μας..

Μερκούριος Φρ.Κυπραίος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή