13 Νοεμβρίου, 2025

Σύνδεση της Μήλου με τουριστικούς κόμβους

Αίτημα προς τις εταιρείες SKY EXPRES και AEGEAN AIRLINES για την αεροπορική σύνδεση της Μήλου με τουριστικούς κόμβους.

Με την παρούσα επιστολή μας τα παρακάτω σωματεία του νησιού μας, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε ότι με το πέρας της τουριστικής περιόδου έχοντας υπόψη την αυξημένη τουριστική προς το νησί μας το οποίο γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για αεροπορική πρόσβαση με την Θεσσαλονίκη που εξυπηρετεί την Μακεδονία αλλά και τα Βαλκάνια, την Κρήτη και ίσως και από άλλους σημαντικούς τουριστικούς κόμβους που θα κρίνεται εσείς.

Θεωρούμε η σύνδεση της Μήλου με την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο αποτελεί στρατηγικής σημασίας βήμα για την  τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας, την διευκόλυνση των επισκεπτών μας αλλά και των κάτοικων του νησιού μας.

Παρακούμε να εξετάσετε, την πρότασή μας για σύνδεση του νησιού μας με την Βόρεια Ελλάδα αλλά και με άλλους σημαντικούς τουριστικούς κόμβους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου

Σύλλογος Ενοικιαζόμενων δωματίων Μήλου

Σύλλογος Ξενοδόχων  Μήλου

Σύλλογος Πλοιοκτητών Τουριστικών Σκαφών Μήλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή