
Ο Βασίλης Παπικινός σας προτείνει, σπαγγέτι με μελιτζάνα ,μπελτέ και φέτα
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο Σπαγγέτι No 6
2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας μπελτές
Λίγο πιπέρι
200 -250 γρ.φέτα τριμμένη
1 δοντάκι σκόρδο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και την μελιτζάνα (αν θέλουμε και σκόρδο το προσθέτουμε προς το τέλος) ,σβήνουμε με λίγο κόκκινο κρασί μαγειρεύουμε για 5′ σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ.Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ακόμη λεπτά και προσθέτουμε την τριμμένη φέτα και τα σπαγγέτι τα οποία έχουμε βράσει σε ελαφρώς αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο βρασμού .Όπως όλα τα πιάτα με πάστα έτσι και αυτό σερβίρεται με την σάλτσα ενσωματωμένη και όχι από πάνω από την πάστα




Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων
