Το τροχόσπιτο «φάντασμα» στου Παπικινού !

Στο μεγάλο parking στην παραλία Παπικινού στον Αδάμαντα, βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό παρατημένο αυτό το τροχόσπιτο/τροχοβίλα της εικόνας.

Ο τρόπος εν τω μεταξύ, με τον οποίο έχει «τοποθετηθεί» δείχνει εγκατάλειψη. Από πληροφορίες μάθαμε ότι τοποθετήθηκε εκεί, διότι κατά τη μεταφορά του έσπασε ο άξονας των τροχών με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μετακίνησή του.

Το κύριο ερώτημα όμως είναι άλλο. Θα απομακρυνθεί ή όχι, ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί ο χώρος. Πέρα από την οπτική αισθητική, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του Δημοτικού χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η στάθμευση των Ι.Χ. όσων επισκέπτονται την παραλία.

Καλοκαίρι είναι, αυξημένη κίνηση υπάρχει, και οι λουόμενοι στη συγκεκριμένη παραλία αναγκάζονται να αφήσουν τα Ι.Χ. τους στο δρόμο.

Πώς επιτρέπεται αυτό….; Αν είναι λοιπόν, να αφήνει ο καθένας από δω και στο εξής το όχημά του ή οποιοδήποτε τροχοφόρο με βλάβη, στα δημόσια parking, για όσο διάστημα θέλει κι όπως θέλει !

Μπορεί να είναι δημόσιος χώρος, αλλά νομίζω πως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Εκτός κι αν κάνω λάθος, οπότε ζητώ συγνώμη.

Για το Milos Voice

Θεμιστοκλής Παναγιώτου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ