To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς Ψαρονέφρι με πορτοκάλι πετιμέζι και κόλιανδρο

Ο Βασίλης Παπικινός μαγειρεύει Ψαρονέφρι με πορτοκάλι πετιμέζι και κόλιανδρο

ΥΛΙΚΑ

1 τεμάχιο ψαρονέφρι (ανεξάρτητου βάρους)

1 κουτάλι σούπας ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο

1 κουταλιά σούπας πετιμέζι

Αλάτι

Πιπέρι 1/2 μικρό κουταλάκι

φρέσκο ή ξερό κόλιανδρο

Λίγο ξύσμα και όλο το χυμό από ένα μέτριο πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με όλα τα υλικά μαζί  και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ,πριν το ψήσουμε σε γάστρα στο φούρνο για 30′ στους 170 ή στη σχάρα για 10′ ανοίγωντας το πρώτα στη μέση μια γυρνώντας το τακτικά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ