To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς Παντσέτα αρωματισμένη στη σχάρα

Ο Βασίλης Παπικινός προτείνει Παντσέτα αρωματισμένη στη σχάρα

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό παντστα άκοπη (η πάντσετα σε αρχική μορφή είναι σε φύλλο)

3 δοντάκια σκόρδο

2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Αλάτι

Πιπέρι

Ξύσμα και χυμός από ένα λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με τις παλάμες μας απλώνουμε όσο μπορούμε το φύλλο της παντσΈτας για κάποια λεπτά (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα για καλύτερο αποτέλεσμα) και κατόπιν απλώνουμε πάνω της τα υπόλοιπα υλικά τα οποία έχουμε προηγουμένως ενσωματώσει με την βοήθεια ενός μπλέντερ ή πολυκόφτη.

Το αφήνουμε έτσι για 2 ώρες να μαριναριστεί και κατόπιν το τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε με την βοήθεια ενός μαχαιριού σε λωρίδες (όπως είναι τυλιγμένο το φύλλο ) πάχους 3 -4 εκατοστών ψήνουμε σε κάρβουνα η ηλεκτρική σχάρα για 15 λεπτά περίπου ,γυρνώντας τακτικά το κρέας. Ιδανικά έχουμε περάσει τα ρολλάκια της παντσέτας σε καλαμάκι για σουβλάκια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ