To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς Χοιρινό φιλέτο με μανιτάρια και κόκκινο κρασί

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει Χοιρινό φιλέτο με μανιτάρια και κόκκινο κρασί.

ΥΛΙΚΑ

1 Ψαρονέφρι (350+γραμ.) σε μέτριες φέτες

2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα σε φέτες

3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη

Αλάτι

Πιπέρι

1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί

Δενδρολίβανο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρέας με το βούτυρο ή μαργαρίνη και προσθέτουμε τα μανιτάρια ,συνεχίζουμε για 3-4 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 ακόμη λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ