Ο σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει Χοιρινό φιλέτο με μανιτάρια και κόκκινο κρασί.
ΥΛΙΚΑ
1 Ψαρονέφρι (350+γραμ.) σε μέτριες φέτες
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
Αλάτι
Πιπέρι
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
Δενδρολίβανο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρέας με το βούτυρο ή μαργαρίνη και προσθέτουμε τα μανιτάρια ,συνεχίζουμε για 3-4 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 ακόμη λεπτά.