
Για αυτή την εβδομάδα ο σεφ Βασίλης Παπικινός μαγειρεύει χοιρινή σπάλα κρασάτι με κόλιανδρο
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό σπάλα χοιρινή
1 κιλό πατάτες φρέσκιες κομμένες
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο πολύ καλής ποιότητας
2 ποτήρια λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλάκια γλυκού κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί ,ούτως ώστε να μαριναριστούν το κρέας και οι πατάτες ,κατόπιν τα τοποθετούμε σε κατάλληλο για το φούρνο σκεύος η γάστρα ενδείκνυται καλύτερα ,προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο για 2 περίπου ώρες σε μέτρια θερμοκρασία.
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων