14 Ιουλίου, 2024

Το Δ.Σ του Γηροκομείου Μήλου απαντά στην κα. Σεβαστή Κυράνη

Με δελτίο τύπου που εκδόθηκε χθες 10 Μαρτίου , το Δ.Σ του Γηροκομείου Μήλου , απαντά στα ερωτήματα που είχε θέσει η κα. Σεβαστή Κυράνη για τον τρόπο αξιοποίησης διαμερίσματος στην Θεσσαλονίκη , κληρονομιά προς τον δήμο του αείμνηστου συμπολίτη Δημήτρη Λιλλή.

“Το Δ.Σ. του Γηροκομείου Μήλου έχοντας την υποχρέωση να απαντήσει στα ερωτήματα και στα σχόλια της κ. Σεβαστής Κυράνη, μέλος του Δ.Σ., ανακοινώνει τα παρακάτω.

Κυρία Κυράνη, είστε μέλος του Δ.Σ. (δεν έχετε αντικατασταθεί ακόμα) και μάλιστα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και οφείλετε να γνωρίζετε όλα τα διαδικαστικά θέματα του Γηροκομείου. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε και τις αποφάσεις του Δ.Σ. Επειδή λοιπόν την σχετική απόφαση δεν την γνωρίζετε ή νομίζετε ότι δεν την γνωρίζετε, σας την αναφέρουμε περιληπτικά.

Σύμφωνα με την αριθμό 9/2013 απόφαση, κατόπιν εισηγήσεως του προεδρεύοντος αντιπροέδρου, αποφασίστηκε ότι για να εξοφληθούν τα χρέη, που συσσωρεύτηκαν εδώ και πολλά χρόνια, στο ακίνητο του αείμνηστου Δημητρίου Λιλλή στη Θεσσαλονίκη, από πάγιες υποχρεώσεις (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κοινόχρηστα κ.λπ.) μία μόνο λύση υπάρχει. Να βρεθεί κάποιος Μηλιός, και κατά προτεραιότητα φοιτητής ή φοιτήτρια, που θα αναλάβει την εξόφληση των χρεών και να μένει στο οίκημα, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, διότι ο προϋπολογισμός του Γηροκομείου είναι αδύνατο να καλύψει μία τέτοια δαπάνη.

Πράγματι φέτος βρέθηκε φοιτήτρια, η οποία προέβη σε αυτές τις ενέργειες και κατοίκησε στο οίκημα για λίγους μήνες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχατε προτείνει και εσείς σε προγενέστερη συνεδρίαση.

Σας γνωρίζουμε δε, για απλή ενημέρωση, ότι ήδη η φοιτήτρια έχει εγκαταλείψει το οίκημα διότι εγκρίθηκε η μεταγραφή της για άλλο Πανεπιστήμιο της χώρας.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας ρωτάμε κ. Κυράνη:

-Ποια θα είναι η τύχη αυτού του ακινήτου από εδώ και πέρα;

-Τι κάνατε εσείς για τα διαδικαστικά θέματα γύρω από τα ακίνητα όταν σας ανέθεσε προφορικά ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Γηροκομείου, να τα διερευνήσετε και να φέρετε προτάσεις στο Δ.Σ.;

ΤΙΠΟΤΑ

Και τώρα διαμαρτύρεσθε ότι δήθεν δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διατυπώσεις. Αν είναι κάποιος ο οποίος δεν τήρησε τις υποσχέσεις είστε εσείς, που λόγω της ιδιότητας σας έπρεπε να ενημερώσετε το Δ.Σ.

 

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή